Nem szeretek maradékot enni. Az ételt frissen, vagy sehogy.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. L’Engel (válaszként erre: 3. - Greenredblue)
máj. 7. 12:43
Ez való igaz, de hiába a nem teljesen friss alapanyagok, a belőlük frissen elkészült ételnek valóban más az íze, mint a melegítettnek. Én megeszem a maradékot, de néhányan már csak az ízek miatt is kényesek rá.
6. tien
máj. 7. 12:40
Na ,az én férjem imádja a maradékot.
Ha látja ,hogy közeledem a tányérral a mosogató felé, rögtön nézi nem hagytam e benne valami "madárlátta"falatot😄.
Mert neki az kell!
Én is simán megeszem több napon át a kaját.
Pláne ha imádom.
Pl.harmadik napja eszem a káposztás tésztát jó sok borssal (néha csípős paprika is megy mellé)
De elfogadom,hogy valaki nem képes a másnapi ételt sem megenni.
5. vigyefene
máj. 7. 12:35
Pedig a töltöttkáposzta hétszer melegítve a legjobb. A füstölt sonka pedig pár nap alatt nem változik.
4. mmacus
máj. 7. 12:33
Megértelek. A frissen készült étel a legjobb. Én sem szívesen eszem a több napos melegített ételeket. De dolgozom, így kénytelen vagyok előre főzni. Ha nyugdíjas leszek, minden nap frissen főttet eszem majd.
3. Greenredblue
máj. 7. 12:01
Az az étel, amit megeszel a több napos zöldségből, több-hónapos krumpliból/rizsből/tésztából, pár napja/hete készült felvágottból, hónapokig jó margarinból vagy vajból, konzervekből és pár napja a pultban álló húsból áll.
Tök friss valóban.
2. Pasionella
máj. 7. 11:59
Akkor eléggé megnehezíted a saját életed vagy pedig nem dolgozol és úgy könnyű mert aki dolgozik bizony előző nap főz, hogy tudjon valami ennivalót vinni magával a munkában.
máj. 7. 11:59